Gepost:

Live in Clever

Jouw gegevens veilig in Clever

Jouw gegevens veilig in Clever

Altijd en overal toegang tot je persoonlijke omgeving. We hebben onszelf niet voor niets de naam Clever gegeven. Onze superslimme oplossing zorgt niet alleen voor direct inzicht en overzicht in je salaris en voor het handig uitwisselen van documenten, maar biedt nog een groot voordeel. Jouw Clever account is namelijk ook écht van jou. En dat blijft het ook. Zo profiteer je niet tijdelijk en per werkgever van de voordelen, maar blijvend. We leggen je graag het één en ander uit.

Maak eenvoudig een Clever account

Starten in een handomdraai

Een Clever account aanmaken is heel simpel: je vult je e-mailadres en voornaam in, activeert je account en kiest een veilig wachtwoord. Bij het kiezen van dat veilige wachtwoord helpen we je natuurlijk, in Clever stellen wij namelijk een aantal eisen voor het kiezen van dat wachtwoord. Is dit gelukt? Dan kun je inloggen. Dit kan waar en wanneer je maar wil en vanaf elke device. Of je nu op je smartphone een snelle blik wil werpen of echt in je gegevens wil duiken via je laptop of tablet. Na het inloggen kun je koppelen met Werknemerloket* en daarna geven we je direct inzicht en overzicht in (de toekomst van) je salaris. Ook synchroniseren we je bestanden, die netjes in de mappen onder het kopje Documenten terechtkomen. Dit blijven we automatisch voor je doen zolang de koppeling er is.

Een eigen account, helemaal van jou

Het grote voordeel is dat deze documenten dan meteen in jouw eigen omgeving zitten. Je Werknemerloket account is namelijk gekoppeld aan je werkgever. Ga je uit dienst? Dan wordt na een tijdje ook je Werknemerloket account afgesloten en daardoor kun je dus niet meer bij de documenten die daarin staan. Clever is van jou, en dus niet gekoppeld aan een specifieke werkgever, waardoor de bestanden altijd en overal beschikbaar zijn én blijven.

Direct heldere inzicht in jouw salaris

Clever account koppelen aan meerdere dienstverbanden en / of meerdere werkgevers

Ga je naar een nieuwe werkgever? Dan ook je ook je nieuwe account koppelen, zodat je ook de gegevens van je nieuwe werkgever in Clever terug kunt zien. Een extra dienstverband bij eenzelfde werkgever? Ook mogelijk. Wij tonen alles netjes per dienstverband of werkgever en slaan het op in overzichtelijke mappen. Zo blijf je inzicht houden in je inkomsten en kun je gemakkelijk vergelijkingen maken. Daarnaast heb je jouw documenten altijd bij de hand wanneer je ze nodig hebt voor bijvoorbeeld de belastingaangifte.

Je bestanden zijn veilig bij Clever

Dit alles natuurlijk geheel veilig, want we begrijpen dat jouw persoonlijke gegevens heel belangrijk voor je zijn. Een Clever account blijft altijd in je eigen bezit en beveilig je met een wachtwoord. Onze applicatie voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden, die we uiteraard continu monitoren. We gebruiken je gegevens alleen voor specifieke doeleinden, en dit doen we nooit zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van de webapp Clever.

* Op dit moment werken we (nog) niet samen met andere salarissystemen dan Loket.nl / Werknemerloket. Maak je gebruik van een ander salarissysteem? Dan kun je alsnog gebruik maken van Clever, maar kunnen wij je documenten helaas niet automatisch synchroniseren.

Simone Vissers

Simone

Online Marketeer

Delen via: