Gepost:

Live in Clever

Salaris insights

Salaris Insights

Clever Salaris wordt steeds uitgebreider én beter. Naast de Salarisgrafiek, Salarisprojectie en Salaris Berekenen hebben we nu nog een feature toegevoegd. Salaris Insights is vanaf nu beschikbaar in Clever! Een waardevolle feature waarmee jij direct aan de slag kunt. Want Salaris Insights is er voor jou!

Nog meer inzicht in jouw salaris!

Salaris Insights

Behoefte

Bij Clever werken we heel graag samen met onze doelgroep, met jou dus! We willen features ontwikkelen die passen bij wensen en behoeften, en eventuele problemen helpen oplossen. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met mensen zoals jij en maken we dankbaar gebruik van alle feedback die we ontvangen. Uit interviews die we hebben gehouden merkten we de duidelijke behoefte aan spiegeling. Het kunnen checken waar jij staat.

We ontdekten dat het praten over salaris voor velen nog steeds lastig is. En dat terwijl het een heel belangrijk onderwerp is. Het praten of onderhandelen met een leidinggevende wordt als moeilijk ervaren, terwijl het bespreken met vrienden weer als minder nuttig wordt gezien door banen in andere vakgebieden. Ook het gesprek aangaan met familie kan fijn zijn, maar biedt nog niet de uitkomsten waar naar gezocht wordt. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan. 

Insights salaris

Salaris Insights

Vanuit daar is Salaris Insights ontstaan. Een handige tool waarmee je nog meer inzicht krijgt in je salaris en arbeidsvoorwaarden, voor nu én voor de toekomst. We vergelijken jouw situatie met die van peers uit het werkveld, zodat jij kunt zien waar je nu staat en wat de kansen zijn. Zo zie jij bijvoorbeeld hoe jouw salaris zich verhoudt tot anderen die in dezelfde regio wonen, maar kun je ook kiezen voor een andere regio om het verschil te ontdekken. En zo ook met bijvoorbeeld je leeftijd en ervaring. Salaris vergelijken met een ander vakgebied? Dan kun je daarvoor ook Clever Salaris Insights gebruiken. Je kunt eens rustig rondneuzen en ontdekken hoe de arbeidsmarkt ervoor staat.

Heb je jouw gegevens ingevuld? Dan presenteren we jou een (al zeggen we het zelf!) fantastisch dashboard met daarin niet alleen leuke weetjes, maar ook nóg meer visueel inzicht in waar jij staat, en waar jij naartoe kunt groeien. Zo zie je bijvoorbeeld de salarisrange en de mogelijke groei.

Ook je salaris vergelijken met Salaris Insights?

Om Salaris Insights te kunnen gebruiken heb je een Clever account nodig. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Wanneer je ingelogd bent ga je in het menu naar ‘’Salaris’’ en vervolgens naar ‘’Insights’’.

We vragen wat gegevens, om je salaris te kunnen vergelijken. Je bent niet verplicht alles in te vullen, maar hoe meer je met ons deelt, hoe specifieker wij het voor je maken.
Wanneer je begint met invullen zul je al meteen resultaten zien, hoe meer je invult, hoe specifieker ook het resultaat wordt. Jij kunt hier je salaris vergelijken!
Vervolgens kun je klikken op ‘’Meer Insights’’. Dit brengt je naar het dashboard.
In dit dashboard krijg je inzicht in onder andere je salarisrange, salaris groei en het salaris per regio. Ook vindt je hier interessante salarisweetjes.

Benieuwd? Ga dan nu ook jouw salaris vergelijken met Clever Salaris Insights!

Simone Vissers

Simone

Online Marketeer

Maarten van Ierschot

Maarten

Business Owner

Delen via: