Gepost:

Live in Clever

Veilig documenten opslaan en delen

Veilig documenten opslaan en delen

Documenten opslaan en gemakkelijk delen met wie jij maar wil, en vooral NIET met wie jij niet wil? Laat dat maar aan ons over. We bieden je een veilige omgeving waarin je jouw documenten kunt bewaren en op meerdere manieren ook kunt delen. Wat daar zo handig aan is? Je leest het hieronder.

Clever Documenten

Je eigen veilige kluis

Een Clever account is heel veilig. We stellen hoge eisen aan onze systemen en daarnaast moet ook je wachtwoord aan een aantal eisen voldoen voor je een profiel kunt aanmaken. Na het aanmaken heb je de keuze om te koppelen met Werknemerloket, of niet. Doe je dit wel? Dan synchroniseren wij na het koppelen je bestanden en zetten wij ze netjes in mappen in Clever.

De bestanden die wij automatisch synchroniseren zijn:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Contract(en)

Koppel je niet met Werknemerloket? Dan ben je zelf vrij in welke documenten je gaat uploaden. In beide gevallen kun je altijd mappen en documenten toevoegen, die ervoor blijven zorgen dat jij overzicht houdt in je documenten. Zo kun je bijvoorbeeld een losse map maken met alles over salaris, je hypotheek of abonnementen. Gekoppeld? Dan zetten wij ook elke maand je nieuwe loonstrook netjes in de map erbij.

Altijd en overal beschikbaar

Goed: je documenten staan netjes en veilig opgeslagen in Clever. Wat heb je daar dan aan? Nou, we kunnen je vertellen dat dat een hele hoop voordelen biedt. We maken graag een opsomming voor je: 

  • Ga je weg bij je werkgever? Dan heb je op een gegeven moment geen toegang meer tot Werknemerloket. Je toegang tot Clever én de documenten die erin staan blijft altijd bewaard. Dit geldt natuurlijk ook als je zelf je documenten in Clever zet.
  • Krijg je een nieuwe werkgever? Dan kun je de nieuwe documenten ook weer synchroniseren of zelf toevoegen. Zo houdt je een compleet overzicht en staat niet alles op verschillende plekken staan.
  • Belastingaangifte doen? In een fluitje van een cent heb jij jouw documenten bij elkaar en ben je ready to go (nu nog hopen dat je geld terugkrijgt!)

Documenten veilig delen met Clever

Maar dat was nog niet alles. Zoals je al kon lezen in de intro helpen wij je bij Clever ook met veilig delen. Zo kun je documenten delen met bijvoorbeeld je partner, als je alles in één omgeving wil hebben. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek gaat aanvragen. Maar ook om het overzicht te bewaren en de financiën op orde te hebben is het een fijne optie. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een document delen met een financieel adviseur. Waarom je dat met Clever zou moeten (en natuurlijk ook willen) doen:

  • Je kunt je documenten delen met een connectie binnen Clever. Het document wordt dan simpelweg ook zichtbaar gemaakt in het account van de uitgenodigde persoon. Wil je niet meer delen? Dan trek je jezelf gewoon terug en is het weer gewoon helemaal van jou alleen. 
  • Wil je een document delen en heeft diegene geen Clever account of wil je het gewoon lekker snel-snel regelen? Gebruik dan Documenten delen met link. Je maakt een linkje aan, dat je kunt beveiligen met een wachtwoord en waar je zelfs een einddatum op kunt zetten, en deelt deze met de persoon in kwestie. Via welk medium jij maar wil. En stoppen met delen, dat kan natuurlijk ook op elk moment, ook als je geen einddatum instelt.
Veilig documenten opslaan
Simone Vissers

Simone

Online Marketeer

Stijn Schiphorst

Stijn

UX Designer

Delen via: