Over Clever

Clever is ontstaan vanuit de wens om HR-zaken eenvoudiger te maken. Wij zien hoe lastig en tijdrovend veel processen kunnen zijn. Daarom hebben we een platform gemaakt dat het anders doet. Ons doel is om zowel medewerkers als HR-verantwoordelijken te ondersteunen.

mockup 3

Efficiënte HR-oplossing

Medewerker centraal

Bij Clever staat de medewerker centraal, omdat wij geloven dat dit de sleutel is tot een effectieve en efficiënte HR-oplossing. Door het voor medewerkers eenvoudiger en sneller te maken om hun verzoeken en wijzigingen via Clever te regelen, zorgen wij ervoor dat de processen op de juiste plek worden gestart. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij als professional niet elke maand bezig bent met verzamelen en invoeren van gegevens, maar in een controlerende rol komt. 

Medewerkers regelen het zelf

Zelfredzame medewerkers

Vanaf het moment dat een nieuwe medewerker wordt uitgenodigd, zorgt Clever voor een vliegende start. Met een eenvoudige uitnodiging kan de medewerker direct een account aanmaken en belangrijke gegevens en documenten delen.

Clever maakt het voor medewerkers eenvoudiger om zelf hun gegevens aan te passen, verlof aan te vragen of declaraties in te dienen. Onze digitale HR-assistent staat altijd klaar voor vragen, waardoor medewerkers zelfstandiger zijn en de HR-afdeling minder belast wordt.

Breng je HR naar een nieuw niveau

Slimme workflows

Jij blijft in control

Clever bevordert de zelfstandigheid van medewerkers, terwijl jij in controle blijft. Dankzij slimme workflows worden alle wijzigingen en verzoeken automatisch verwerkt en worden taken aangemaakt voor verdere opvolging. Dit resulteert in een gestroomlijnd proces waarbij geen belangrijke details over het hoofd gezien worden. Dat draagt bij aan een efficiëntere werkomgeving.

Waarom Clever

Wij geloven dat tevreden en zelfstandige medewerkers zorgen voor een betere bedrijfscultuur en prestaties. Met ons platform beheren medewerkers hun HR-zaken zelf, waardoor ze minder afhankelijk zijn van jou. Dit stimuleert een proactieve houding. Clever helpt bedrijven om efficiënter en succesvoller te werken. Wij maken het mogelijk om tijd te besparen en efficienter te werken, zowel voor de medewerker als voor de HR-professional.

 

Kies voor Clever, waar processen en workflows jou ondersteunen.

Maaike Baten

Wil jij het goed voor elkaar hebben?