Samen de expert in jou naar boven halen.

Met Clever begrijp jij vandaag, verhelder jij je toekomst en heb je het goed geregeld.

over-clever-main

Goed voor elkaar.

Je bent in staat je kansen te omarmen. Nu en in de toekomst. 

Je persoonlijke situatie direct inzichtelijk, zodat jij jouw kansen kunt ontdekken. Jij maakt zelf de keuzes en blijft in controle. Met Clever activeren en stimuleren we je op dé momenten dat het kan en moet. Alles geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Wat zeggen de medewerkers over Clever?

“Het is onze missie om optimisme te kweken. Mensen helpen om kansen te zien en te omarmen. Verandering creëert nieuwe kansen en zorgt dat je blijft groeien. Wij willen je helpen met concrete oplossingen. We zijn er voor jou. Maar wees gerust, alleen als jij dat wilt ;)”
 
Maarten, Product Owner
“Door te experimenteren en feedback te verzamelen, leren wij wat de daadwerkelijke behoefte is van onze eindgebruikers. Dit vertalen we door in ons product. Zo blijven wij innovatief en waardevol. Nu, maar zeker ook in de toekomst.”
 
Stijn, UX Designer

Hoe is Clever ontstaan?

Clever is gestart als een nieuw initiatief van Van Spaendonck. Bij Van Spaendonck staat het stimuleren van de samenwerking tussen bedrijven en mensen centraal. Oplossingen zijn gericht op het MKB met het doel om ondernemers te ontzorgen en ondersteunen op de weg naar succes. Maar waarom alleen ondernemers? Loket.nl, de grootste online salarissoftware aanbieder voor het MKB en onderdeel van Van Spaendonck, verloont jaarlijks meer dan één miljoen werknemers. Met de expertise en ervaring die hier is opgedaan, is het tijd om ook jou als persoon te ontzorgen. Met Clever. Dit doen we door jou de handvatten te bieden, zodat jij zelf de beste keuzes kunt maken.  

hoe-is-clever-ontstaan

Wil jij het goed voor elkaar hebben?