Over Clever

Meer weten over Clever? Neem dan eens een kijkje op de Over Clever pagina.

Is er ook een app van Clever?

Er is geen app beschikbaar in de appstores. We hebben nu gekozen voor een web applicatie die optimaal toegankelijk is gemaakt voor browsers op de mobiele telefoon. Super handig, want zo kun je altijd en overal inloggen met welke device je maar wil. Dit doe je snel door naar app.clever.nl te gaan.

Wil je Clever toch in één klik kunnen bereiken? Ga naar app.clever.nl en zet de pagina op je beginscherm (iOS) of voeg het toe aan je startscherm (Android). We sluiten niet uit dat er nog een mobiele app gaat komen.

Welke toegevoegde waarde biedt Clever?

In Clever heb je jouw persoonlijke, veilige omgeving die altijd en overal beschikbaar is. Na het koppelen synchroniseren je bestanden automatisch vanuit Werknemerloket.

Wissel je van werkgever? Dan blijven je belangrijke gegevens gewoon behouden! Ook kun je meerdere dienstverbanden toevoegen en deze allemaal in één overzicht zien. Clever geeft je inzicht in je situatie nu én zeer binnenkort ook in de toekomst. Super handig.

Met welke partijen werkt Clever samen?

Clever is gestart als een nieuw initiatief van Van Spaendonck. Van Spaendonck biedt oplossingen gericht op het MKB met het doel om ondernemers te ontzorgen en ondersteunen op de weg naar (meer) succes.

Clever zoekt de samenwerking met salarissystemen. Op dit moment maakt Clever de koppeling met Werknemerloket. Heb jij een Werknemerloket account, dan kan je je account koppelen aan jouw persoonlijke Clever account. Zo krijg je direct inzicht in jouw situatie en behoud je de voor jou belangrijke gegevens ook na het beëindigen van je dienstverband.

Clever maakt op dit moment nog geen koppeling met andere salarissystemen. Zit jouw salarissysteem er niet tussen? Laat het ons weten zodat ook jij straks optimaal gebruik kunt maken van Clever.

Ik heb een klacht. Wat moet ik doen?

Laat ons zo snel mogelijk weten als je ergens niet tevreden over bent. We zullen er dan alles aan doen om je te helpen en tot de juiste oplossing te komen.

Je kunt contact met ons opnemen via onze chat of stuur een e-mail naar support@clever.nl.

Veiligheid & Mijn gegevens

Met Clever zijn je gegevens en documenten altijd veilig. Jij bent in control.

Hoe gaat Clever om met mijn persoonlijke en privacygevoelige informatie?

Wij begrijpen dat jouw persoonlijke en privacygevoelige gegevens zeer belangrijk voor jou zijn. Clever zal daarom uiterst zorgvuldig met deze gegevens omgaan. We gebruiken deze gegevens alleen voor specifieke doeleinden waar je vooraf akkoord mee bent gegaan. Je gegevens maken het mogelijk voor ons om Clever zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Je persoonsgegevens zullen wij nooit aan andere partijen doorverkopen of op een andere manier verstrekken.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar ons privacy statement.

Wat gebeurt er met mijn documenten die opgeslagen zijn in Clever?
  • De documenten die je uploadt zijn alleen voor jou beschikbaar in één veilige omgeving
  • In de toekomst kun je ervoor kiezen om je documenten met anderen te delen. Denk hierbij aan een hypotheekverstrekker, leasemaatschappij, je belastingadviseur, etc. Jij bepaalt.
Wat gebeurt er met mijn documenten / gegevens als ik geen Werknemerloket meer heb?

Al je documenten blijven bewaard in Clever. Ook je loonstroken en jaaropgaven van je oude werkgever(s). Heb je deze documenten in de toekomst nodig, dan heb je ze direct bij de hand met Clever. Ook je persoonlijke gegevens blijven gewoon behouden.

Producten

De producten zijn ontwikkeld om je te helpen met het behalen van voordelen.

Wat heeft de functie / het product ‘salaris’ mij te bieden?

Heb jij ook genoeg van die ingewikkelde weergave van je loonstrook? Met Clever heb je een heldere weergave van jouw salaris. Je kunt direct zien wat er voor jou veranderd is ten opzichte van de voorgaande maand. Ook zie je in één oogopslag de ontwikkeling van jouw inkomen. Toch nog de hele loonstrook inzien? Dat kan natuurlijk ook.

Een aantal features die nog in ontwikkeling zijn:

  • Wil je dat bijvoorbeeld je declaraties altijd getoond worden? Dan kun je deze ‘variabele’ heel makkelijk aanvinken, zodat de weergave helemaal naar jouw wens is.
  • Inzicht in de ontwikkeling van je inkomen over meerdere jaren.
  • Aan de hand van je persoonlijke situatie geeft je salaris een indicatie of je recht hebt op bijvoorbeeld zorgtoeslag. Zo hoef je het nooit meer zelf te checken.
Ik heb een vraag over mijn salaris / loonstrook. Wat moet ik doen?

Je bent je loonstrook aan het controleren, maar begrijpt bepaalde termen en cijfers op je loonstrook niet. Deze handige infographic vertelt jou precies wat alles inhoudt!

Klopt je salaris niet? Hiermee zouden we je graag verder helpen, maar hiervoor kun je het best bij jouw werkgever of salarisverwerker terecht.

Wat heeft de functie / het product ‘documenten’ mij te bieden?

Al je loonstroken en jaaropgaven worden automatisch gesynchroniseerd naar Clever. Kom je ergens anders in loondienst? Met Clever blijven al jouw bestanden op je eigen plek. Nooit meer gedoe met het vinden van je oude loonstroken en jaaropgaven. Zelf bestanden toevoegen? Dat kan ook heel makkelijk. Zo heb je altijd alles op één plek en direct bij de hand.

In de toekomst kun je ook een bestand delen met een derde, bijvoorbeeld met je belastingadviseur. Dit kan heel makkelijk én veilig.

Waarom zit er geen verlof- en declaratiemodule in Clever?

Je kunt Clever zien als een aanvulling op het Werknemerloket. Na het koppelen heb en houd je toegang tot je belangrijke bestanden in je persoonlijke en veilige omgeving. Clever biedt je daarnaast inzicht in je salaris nu en binnenkort krijg je ook een kijkje in de toekomst.

Omdat het een aanvulling is bieden we verlof en declararen niet aan via Clever en kun je dit blijven doen via Werknemerloket.

Wat kan ik van Clever verwachten in de toekomst?

Wij vinden het belangrijk dat je vandaag begrijpt, je toekomst verheldert en je het geregeld hebt!

Daarom zijn de volgende diensten in de toekomst beschikbaar voor jou:

  • checken op welke toeslagen jij recht hebt
  • ondersteuning bij belastingaangifte
  • koppeling met andere salarissystemen
  • het toegang geven tot je documenten aan je belastingadviseur, hypotheekverstrekker, verzekeraar, etc.
  • en nog veel meer!

Heb je zelf nog ideeën? Laat het ons weten via de chat of stuur een mailtje naar support@clever.nl.

 

Heb je een andere vraag?

Laat het ons weten in de chat of stuur je bericht via het contactformulier.

Live chat

Stel direct je vraag

Contactformulier

Vul dit formulier in