Salaris Berekenen?

Maak nu een account aan of log in en bereken direct de impact van een verandering op jouw salaris. Ook zonder Werknemerloket koppeling!

Salaris Berekenen

De impact van een verandering op je salaris berekenen in Clever

Een verandering in je salaris heeft (in)direct ook impact op je leven. En daarnaast ben je waarschijnlijk ook gewoon nieuwsgierig wat er nu precies aan je salaris gaat veranderen bij een verhoging, of wanneer je de keuze maakt om meer of minder te gaan werken. En daar helpen we je bij Clever graag mee. Met onze Salaris Berekenen feature maken we dit ook

lees meer

Een verandering in je salaris heeft (in)direct ook impact op je leven. En daarnaast ben je waarschijnlijk ook gewoon nieuwsgierig wat er nu precies aan je salaris gaat veranderen bij een verhoging, of wanneer je de keuze maakt om meer of minder te gaan werken. En daar helpen we je bij Clever graag mee. Met onze Salaris Berekenen feature maken we dit ook nog eens heel gemakkelijk. Wil je de feature meteen uitproberen? Klik dan hier, log in en ga naar Salaris -> Salaris Berekenen.

 

Wat gebeurt er bij een salarisverhoging? 2

 

Beschikbaar voor iedereen

In Clever kan dit op twee manieren, op deze manier maken we de feature voor iedereen toegankelijk. We leggen beide mogelijkheden graag aan je uit.

  • Salaris berekenen op basis van dienstverband
    Heb je een Clever account en heb je deze gekoppeld met Werknemerloket? Dan is dit dé manier voor jou. Je hoeft alleen maar aan te geven wat er gaat wijzigen: het aantal uren of welk percentage de verhoging is. Veranderen beide? Dan kun je ze allebei tegelijk invullen. Daarna verschijnt onze berekening direct op je scherm en zie je wat er netto gaat veranderen aan je salaris. Like magic!

  • Zelf berekenen
    Heb je wel een Clever account maar werkt je werkgever niet met Werknemerloket? Ook dan kun je eenvoudig je salaris berekenen in Clever. Daarvoor moet je alleen wat vragen beantwoorden, zoals bijvoorbeeld hoeveel je nu verdient en hoeveel uur je werkt. Na het invullen tonen we ook meteen de berekening op je scherm. Handig.

 

Waarom Salaris Berekenen?

Je kunt toch ook gewoon wachten op de eerstvolgende loonstrook na de wijziging? Dat is wat je misschien wel denkt. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van het direct berekenen van je salaris.

  • Je hoeft je nieuwsgierigheid niet te bedwingen in de eerste plaats, je weet wat je te wachten staat
  • Staat de verandering nog niet vast? Dan kun je de berekening ook maken om je keuze uiteindelijk op te baseren. Is 32 uur werken om al je lasten te kunnen dekken, of ga je (in overleg) toch 36 uur werken?
  • Je kunt meteen een indicatie maken van je jaarinkomen, wat weer handig is om te inventariseren of je iets moet aanpassen in mogelijke toeslagen die je krijgt.

Al met al zijn wij heel trots op onze feature en hopen wij dat je deze met plezier gebruikt. Heb je tips, opmerkingen of wil je ons graag laten weten wat je ervan vindt? Gebruik dan onze speciale feedbackpagina. We zien je feedback graag tegemoet!

Simone
Online Marketeer
Delen via: