Gepost:

Live in Clever

Clever app

Clever app

''Waar kan ik de Clever app vinden?'' en ''Hebben jullie ook een app?'' zijn toch wel de meest gestelde vragen van 2021. En dat snappen we. Want wie heeft zijn of haar telefoon nu tegenwoordig niet vol staan met verschillende apps. Toch werkt Clever iets anders. De Clever app is namelijk een webapp, een applicatie die je via een website kunt bereiken. Altijd en overal. Die keuze hebben we bewust gemaakt. In dit artikel lees je waarom, wat we met jullie feedback hebben gedaan én we leren je een handige hack.

Ervaar zelf de voordelen van een webapp

Clever app

Zoals genoemd hebben we bewust gekozen voor Clever webapp. Een webapp wil zeggen dat wij een webapplicatie hebben ontwikkeld, die via deze website te bereiken is. Op deze manier is de Clever app altijd en overal beschikbaar en kun je zelf kiezen hoe je Clever het liefst bezoekt.

  • Log je in via je laptop of computer? Dan kun je op een groot scherm gemakkelijk rondklikken in Clever. Een goed overzicht in de salarisgrafiek, je salarisprojectie voor de komende tijd en eenvoudig zoeken in je documenten naar dat bestand wat je nodig hebt. Voeg Clever toe aan je bladwijzerbalk voor een regelmatig bezoekje of klik door uit onze maandelijkse heads-up over je salaris. 
  • Liever mobiel de Clever app bezoeken? Dan doe je dit ook gewoon via dezelfde website, maar dan via de browser van je mobiele telefoon. Ook op deze manier kun je alle functionaliteiten in Clever inzien en gebruiken. Zo kun je dus ook onderweg even je salaris checken, je salaris berekenen of een document delen met je partner bijvoorbeeld. 
  • Natuurlijk geldt het bovenstaande ook voor de tablet. Ook hierop kun je gebruikmaken van alle Clever functionaliteiten.
Clever app

Komt er dan geen echte Clever app?

Voor nu staat het helaas nog niet op de planning. Maar zeg nooit nooit. Want hoewel we deze bewuste keuze hebben gemaakt, krijgen we de vraag natuurlijk niet voor niets. We lezen al jullie berichtjes en tips en hebben het dan ook zeker genoteerd staan. Natuurlijk houden we je op de hoogte wanneer er wél een ‘echte’ Clever app zou komen.

Snelle hack voor Clever op je telefoon

Wil je op je smartphone meteen naar Clever kunnen surfen, alsof het wel een ‘echte’ app is? Het kan!

  • Voor iOS: Surf naar Clever via je browser, klik vervolgens op het vierkantje met het pijltje naar boven dat je onderin je scherm kunt vinden, kies daarna voor het vierkantje met het plusje erin.
  • Voor Android: Surf naar Clever via je browser, klik op de drie bolletjes rechts bovenin en klik vervolgens op ‘Toevoegen aan startscherm’.

Fluitje van een cent!
Vragen? Neem dan gerust contact op met support@clever.nl.

Simone Vissers

Simone

Online Marketeer

Delen via: